Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen tussen 08.00 – 10.45, ook kunt u via MGn zelf een afspraak inplannen.
Afsprakenspreekuur
Het spreekuur is volgens afspraak. Voor een afspraak wordt standaard 15 minuten gereserveerd. In deze tijd kan één hulpvraag of enkele korte vragen worden behandeld. Voor een enkele korte klacht zijn er afspraken van 5 minuten beschikbaar. Belt u de assistente tijdig wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan?
Avondspreekuur
Op donderdagavond hebben wij een avondspreekuur. Het spreekuur is uitsluitend op afspraak, de praktijk is telefonisch niet bereikbaar. Voor spoedgevallen kunt u terecht bij de Huisartsen Spoedpost te Tiel.
Telefonisch spreekuur
Tussen 08.00 en 10.45 kunt u contact opnemen met de assistente voor medische vragen, het maken van afspraken, herhalen van recepten of het aanvragen van visites. Tussen 11.30 en 12.30 wordt u teruggebeld voor het antwoord op gestelde vragen en kunt u zelf bellen voor uitslagen van urine, bloedonderzoek, röntgenfoto’s etc. De assistente zal zo mogelijk uw vraag zelfstandig afwerken. Wanneer dit niet mogelijk blijkt of wanneer u dit wenst wordt een afspraak gemaakt voor het terugbelspreekuur van de huisarts.
Spreekuren praktijkondersteuning somatiek
Om de huisartsen te ondersteunen zijn er praktijkverpleegkundigen werkzaam in de praktijk. Zij zien patiënten met chronische ziekten zoals diabetes, COPD en cardiovasculaire problematiek. Behalve taakverlichting geeft dit een kwaliteitsverbetering van de zorg voor chronische patiënten.
Er zijn 3 praktijkverpleegkundigen werkzaam in de praktijk:
Agnita Mulder werkt op donderdag en vrijdag. Marieke van den Dool werkt op maandag en donderdag. Sylvia Polhuis werkt op maandag, dinsdag en woensdag. Geertje Antoni is praktijkverpleegkundige in opleiding, zij heeft spreekuur op dinsdag.
Spreekuren praktijkondersteuning Geestelijke GezondheidsZorg
Mensen met psychische problemen komen vaak eerst bij de huisarts, laagdrempelig en dichtbij. In onze praktijk zijn twee praktijkondersteuners GGZ werkzaam, zij zijn gespecialiseerd om mensen psychische hulp te geven.
De praktijkondersteuner GGZ werkt nauw samen met de huisarts, houdt zelfstandig spreekuren en geeft voorlichting. Een belangrijke taak is het verhelderen van het probleem van de patiënt om vervolgens te kunnen beslissen welke vervolgstappen nodig zijn. In de praktijk zijn Sofie Nelissen en Iris Verdouw werkzaam als POH-GGZ.